Merelbeke

Hundelgemsesteenweg 101

€ 349 000

Appartement

bar 145 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Appartement met 3 slaapkamers, terras en garage in Merelbeke-Flora.

Dit 4 jaar jonge appartement is gelegen op de 2de verdieping met een opp. van 127.82 m² en een groot zuidoost gericht terras van 16.81 m², samen een bewoonbare oppervlakte van 144.63 m² ! Dit appartement is nog nooit bewoond geweest en wordt daarom verkocht onder het BTW stelsel.
INDELING: ruime inkomhal met voldoende plaats voor een vestiairekast , hangtoilet met lavabo, een lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken met rechtstreekse toegang tot het zonnige terras, een ruime berging, 3 volwaardige slaapkamers/bureau en een badkamer met een 2de toilet.
Door de perfecte oriëntatie (zuidoost) geniet u door de grote raampartijen de gehele dag van de zon. Verder beschikt u over een waterverzachter, een gemeensch. fietsenstalling en vuilnisberging. De leidingen voor een airco zitten klaar.
Dit appartement voldoet aan de strenge bouwvoorschriften met een E-peil van 77 en een Epc attest van 121.16 kWh/m2 tot gevolg!
Kortom 100% instapklaar en perfect gelegen: 1 km naar het opritten complex R4, E40 en E17, 3 km naar UZ Gent en 5 km naar Gent-centrum of Gent-Sint Pieters. Het Liedemeerspark, de Scheldevallei, scholen en winkels op wandelafstand.
Dit appartement wordt verkocht samen met de grote ondergrondse garage box (6 op 6 m) met elektrische poort aan 35.000 EUR. Verkoop onder BTW-stelsel.
Voor meer info of een bezoek aan dit appartement, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in