Merelbeke

Appartement

bar Neen
bar 1
bar Neen
bar Neen

Instapklaar 1 slaapkamer appartement, inclusief kelder.

Dit ZUID gericht appartement is pas 5 jaar oud. Dit jonge gebouw voldoet aan alle nieuwe en strenge bouwvoorschriften. E-peil: E88 - geluidsisolerend dubbel glas in aluminium profielen (Windsol) = laag energieverbruik en elektriciteit conform AREI, geldig t.e.m. 04/10/2038.
Via de inkomhal met glazen deur kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het zuidgericht terras. Vanop het grote terras kan u tot rust komen boven de grote waterpartijen.
Verder beschikt u over één slaapkamer, een badkamer (douche, lavabo in meubel, spiegel en sierradiator), een apart hangtoilet met lavabo en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het appartement wordt verkocht inclusief een ondergrondse privé kelder, alle gordijnen en alle verlichting. Het appartement is net volledig herschilderd = 100% instapklaar!
Verder beschikt u nog over een gemeenschappelijk fietsenberging en een vuilnisberging.
Dit appartement is gelegen op een topligging: scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid. Merelbeke station op 2.5 km en Gent Zuid op 6 km. Faculteit Dierengeneeskunde op slechts 1.5 km. Kortom een ideale investering voor uzelf of voor studerende kinderen.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in