Merelbeke

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Ja
bar Ja

Recent 2 slaapkamer appartement met autostaanplaats en kelder.

Dit lichtrijk en instapklaar appartement met hoge plafonds is pas 5 jaar oud en is gelegen op de 2de verdieping. Daar het een zeer jong gebouw is, voldoet het appartement aan alle nieuwe en strenge bouwvoorschriften. E-peil: E75 - Epc:120.75 kWh m2/jaar – geluidsisolerend dubbel glas in aluminium profielen (Windsol).
Via de inkomhal kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het grote terras. Van op het terras hebt u uitkijk op de voorbij varende boten op de Ringvaart en de achterliggende bomen.
Verder beschikt u over 2 slaapkamers, een badkamer (ligbad/douche, dubbele lavabo in meubel), een apart hangtoilet met lavabo en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Voor het appartement hebt u een privé autostaanplaats een ondergronds een privé kelder. Verder kan u gebruik maken van de gemeenschappelijk fietsenberging en vuilnisberging.
Dit pareltje is gelegen op een topligging: scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid. Merelbeke station op 2.5 km en Gent Zuid op 6 km.
Gemiddelde huurprijs: 780€/mnd + 50€ syndic = bruto rendement : 2.98%. Kortom de ideale belegging = voor snelle beslissers !
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in