Merelbeke

Appartement

bar Neen
bar 3
bar Ja
bar Ja

3 slaapkamer appartement met garage en autostaanplaats in Merelbeke-Flora.

Dit lichtrijk en instapklaar appartement is maar 12 jaar oud en is gelegen op de 2de verdieping. Residentie Elisabeth ligt op een 2de bouwlijn waardoor u in een rustige en groene omgeving kan wonen. Daar het een jong gebouw is, voldoet het appartement aan strenge bouwvoorschriften met een laag Epc attest van 152 kWh m2/jaar tot gevolg!
Via de inkomhal kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het grote terras. Van op het terras hebt u wijds en groen uitzicht.
Verder beschikt u over 3 slaapkamers, een badkamer (ligbad/douche, dubbele lavabo in meubel, sierradiator en toilet), een apart 2de toilet met lavabo en een berging met aansluiting voor wasmachine.
Ondergronds hebt u een privé autostaanplaats en een privé kelder. Voor de deur hebt u een 2de autostaanplaats. Verder kan u gebruik maken van de gemeenschappelijk fietsenberging en vuilnisberging.
Dit pareltje is gelegen op de Flora: scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid. Merelbeke station ligt op 850 meter en Gent Zuid op 4.5 km.
Momenteel verhuurd aan zorgzame huurders: 860 €/mnd. Voor de snelle beslissers !
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 09/274.15.61


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in