Merelbeke

Appartement

bar 98 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

Nieuw 2 slaapkamer appartement met ondergrondse autostaanplaats en kelder!

Dit lichtrijk en instapklaar appartement is pas 4 jaar oud en is gelegen op de 2de verdieping. Daar het een zeer jong gebouw is, voldoet het appartement aan alle nieuwe en strenge bouwvoorschriften. E-peil: E77 – Epc:134,27 kWh m²/jaar.
Via de inkomhal kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het grote terras. Van op het terras hebt u uitkijk op een centraal gelegen waterpartij.
Verder beschikt u over 2 slaapkamers., een badkamer (ligbad/douche, dubbele lavabo in meubel, sierradiator), een apart hangtoilet met lavabo en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Ondergronds hebt u een privé autostaanplaats een privé kelder. Verder kan u gebruik maken van de gemeenschappelijk fietsenberging en vuilnisberging.
Dit pareltje is gelegen op een topligging: scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid. Merelbeke station op 2.5 km en Gent Zuid op 6 km.
Momenteel verhuurd aan zorgzame huurders, 766.46€ + 60€ provisie = bruto rendement 2.93%. (Provisie: onderhoud lift, brandverzekering, tuinonderhoud, poetsen, en elektriciteit gemeenschappelijke delen)
Kortom de ideale belegging = voor snelle beslissers !
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in