Merelbeke

Appartement

bar 52 m²
bar 1
bar Ja
bar Neen

NIEUWBOUW appartement met terras en berging op Merelbeke Flora.

Dit instapklaar appartement met terras (52.50m² + 6.70m²) bevindt zich op de 1ste verdieping en is de ideale investering of starterswoning.
Indeling: een mooie leefruimte met open keuken (inductiekookplaat, dampkap, elektrische comi-oven, gootsteen, vaatwas en ijskast), een slaapkamer, een badkamer (grote douche, lavabo in meubel en sierradiator), hangtoilet met lavabo en een praktische berging (plaats voor wasmachine/ droogkast, extra ijskast/diepvries, …) Verder beschikt u over een ruime privé kelder, gemeenschappelijke fietsenruimte en vuilnislokaal. U hebt ook de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse autostaanplaats (20.000€).
Het appartement is opeleverd in 2016 met een hoge kwalitatieve afwerkingsgraad, is pas geschilderd en is super geïsoleerd (E-peil: E43 en EPC: 68.38 kWh/m2) waardoor u bijna gaan energiekosten hebt. Syndickost slechts 20€/maand.(onderhoud en gebruik van de lift, gemeenschappelijke verlichting, brandpolis, …)
Het appartment is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Gent Zuid ligt slechts op 4.5km, Merelbeke station op 1.5km. Winkels, scholen en het mooie Liedermeerspark op wandelafstand. Verkoop onder 21% btw.
Voor meer inlichtingen of een bezeok, bel Marianne : 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in