Merelbeke

Appartement

bar 166 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Laatste luxe penthouse met 2 terrassen in nieuwbouwproject te Merelbeke Flora.

Deze penthouse (101.30m²) in residentie IDA bevindt zich op de 3de verdieping met een panoramisch uitzicht over het Liedermeerspark en heeft 2 grote terrassen (samen 65.10m²).
De penthouse heeft een lichtrijke living met gashaard, een open keuken met aansluitend een grote berging, 1 slaapkamer met badkamer (ligbad, douche, lavabomeubel) en dressing, een 2de slaapkamer met douche en lavabo. Verder is er nog een toilet met lavabo en een vestiaire.
Deze penthouse is super geïsoleerd, heeft vloerverwarming, een glazen dak in de inkomhal, deuren van vloer tot plafond en heeft een hoge kwalitatieve afwerkingsgraad. Zo zijn ook in de prijs begrepen: elektrische zonnewering, indirecte verlichting, buitenverlichting, parket Franse eik,...enz. De keuken, vloeren en tegels kan u zelf nog kiezen met een groot budget.
Achteraan hebt u zicht op een groendak met hoge grassen en bloemen, kost en onderhoud 100% voor Cornelis en Partners, u hebt er dus enkel het genot van!
De residentie is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en de E17. Gent Zuid ligt op 4.5km, Merelbeke station op 1.5km.
Er is nog mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen.
Alle prijzen zijn excl. kosten en btw. Plannen en lastenboek per appartement kan u bekijken via de link: http://www.cornelis-partner.be/ida
Voor meer inlichtingen contacteer Marianne : 0478 38 12 88Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in