Melle

Brusslesesteenweg 24 Bus A

€ 269 000

Appartement

bar 96 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

MELLE-VOGELHOEK/LEEUW: gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met kelder en garagebox

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88
Dit 2 slaapkamer appartement is net gerenoveerd in 2020: nieuwe keuken met alle toestellen, nieuwe badkamer met inloopdouche, nieuwe laminaat in de 2 slaapkamers, elektriciteit conform, overal dubbel glas, met een lage epc score van 280 kWh tot gevolg!
Indeling: via de grote inkomhal met vele praktische maatkasten, kom je binnen in een gezellige leefruimte, gevolgd door de lichtrijke ingerichte keuken met praktische ruime berging. Verder loopt u door naar de 2 volwaardige slaapkamers en de gezellige badkamer.
Daar het appartement gelegen is op het gelijkvloers, hebt u rechtstreeks toegang tot het nieuwe terras en de gemeenschappelijke tuin, zowel vooraan als achteraan. Verder beschikt u over een ruime privé-kelder en een autobox. Er is steeds gratis parking op het domein voor een 2de wagen of uw bezoek.
TROEF = TOP-LOCATIE! Op 1 km van de Gentbrugse Meersen. Bus, tram, trein op wandelafstand! Scholen en winkels in de onmiddellijke nabijheid. Oprit E17 en R4 op slechts 1 km en Gent-Zuid op fietsafstand = Mobiscore: 8,4/10!
Dit appartement is een ideale starters woning of de ideale belegging. Ook uiterst geschikt voor studerende kinderen (universiteit Gent of veeartsenijschool Merelbeke)
Meer info? Bel Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in