Kluisbergen

straat

€ 185 000

Appartement

bar 105 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

AANRADER!! Prachtig gelegen CASCO LOFTS met ruime terrassen, eigen kelderberging en 2 autostaanplaatsen!

Op wandelafstand van de dorpskern van Ruien, in de voormalige chicoreifabriek vinden we deze ruime en zeer lichtrijke lofts terug. Deze zijn gelegen in een kleinschalige, nieuwe aanbouw met slechts 4 woonentiteiten met oppervlaktes van 105m², 105m², 115m² en 167m² exclusief terras of tuin! Ieder terras geniet volledige privacy dankzij de doordachte en hedendaagse indeling!
Doordat de lofts CASCO verkocht worden, heeft de koper de volledige vrijheid om naar eigen smaak af te werken! Aanpassingen in de voorgestelde indeling zijn ook steeds mogelijk. (bv. naargelang gewenst aantal slaapkamers). Nutsvoorzieningen worden door de verkoper geplaatst volgens de indeling die de koper bepaald!
Iedere loft is voorzien van zijn eigen kelderberging en een binnen- én buitenstaanplaats. Deze zijn reeds inbegrepen in de prijs! Mogelijkheid tot bijkopen extra buitenstaanplaatsen: € 3000/plaats.
Ramingskosten voor volledige afwerking, plannen en verdere inlichtingen kan u bekomen op kantoor.
TROEVEN: Laag kadastraal inkomen (= lage onroerende voorheffing!), prachtige ligging met open zicht op de groene omgeving, kleinschalig project, buitenschil volledig geïsoleerd EPB CONFORM, kwalitatieve afwerking (zwarte aluminium ramen met 1.0 isolerend glas), nieuwe lift in het gebouw, VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN, AFWERKING KAN AAN VERLAAGD 6% BTW TARIEF!!
ABSOLUTE TOPPERS IN EEN GEBOUW MET GESCHIEDENIS EN AUTHENTICITEIT!!
Aarzel niet om contact op te nemen via Gunther 0478/77 05 22 voor een bezoek ter plaatse, verdere inlichtingen en/of inzage plannen!Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in