Ingelmunster

Sint-Amandstraat 33

€ 239 000

Appartement

bar 188 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Rustig gelegen, instapklaar appartement met garage en terras!

In het heetst van de zomer verkoopt Elisabeth haar appartement waar ze in 2014 is ingetrokken. Ze is vol lof over haar leuk appartement in deze rustige buurt. Maar, ze bleef gewoon maar nostalgie hebben naar de streek waar ze haar jeugd doorbracht en daardoor drong zich een andere woonstlocatie op.
Dit instapklaar appartement biedt mooi daglicht. De woonverdieping bestaat uit een zit-en leefruimte aan de voorkant van de woning met glazen deur aan de traphal wat voor gedeeld licht en volume zorgt.
De volledig ingerichte open leefkeuken met eethoek nodigt uit om te kokerellen.
Via de inkomhal biedt de benedenverdieping een garage met elektrische poort, een toilet en een ruime berg- en wasplaats die tevens ook toegang biedt tot het zeer zonnig en uitnodigend terras waar het zonder twijfel ook ’s avonds zeer aangenaam vertoeven is, zeker op deze mooie zomeravonden… beginnen jullie alvast maar te dromen…
De eerste verdieping omvat de master bedroom en een ruime, volledig ingerichte badkamer met douche, bad en lavabo en voldoende kasten. Apart toilet voorzien. Verder zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 momenteel is ingericht als dressing.
Het zeer gunstig energierapport zegt genoegt over de puike isolatie.
Een andere grote troef is de ligging, men bevindt zich hier op wandelafstand van alle faciliteiten van deze gezellige Brigandsgemeente, met een centrale ligging tussen Brugge en Kortrijk.
De bewoonster heeft met zorg dit zeer jong nieuwbouw appartement ingenomen en er naast de schilderwerken een zeer degelijk onderhoud verzekerd.
Kortom, dit instapklaar appartement is een must voor wie gerieflijk, gezellig en dicht bij alles wil wonen.
Interessante prijs/kwaliteitverhouding, voor snelle beslissers !
Interesse aangewakkerd ? Bel Inge voor een bezoek op 0495 299915.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in