Heusden

Magerstraat 46 201

€ 299 000

Appartement

bar 109 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Groot 2 slaapkamer appartement met 2 terrassen, kelder en garagebox.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.
Dit lichtrijk appartement met open keuken (109 m²) is gelegen op de 2de verdieping en is gebouwd in 2004. Dit appartement voldoet aan de huidige normen: overal dubbel glas in PVC profielen, CV op aardgas, elektriciteit conform t.e.m. 2037, goed geïsoleerd, epc: 149kWh. In 2012 is het appartement behangen met dun vlies behang en volledig geschilderd in neutale kleuren, kortom: dit appartement is 100% instap klaar !!!
Via de ruime inkomhal met plaats voor een grote vestiaire kast kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte (40m²) met een zuid-west gericht terras en een open geïnstalleerde keuken (11,50m²), gevolgd door een praktische berging en een privé kelder.
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers die beiden toegang hebben tot het 2de terras vooraan. Verder hebt u nog een ruime badkamer met douche, lavabo in een meubel en de aansluiting voor de wasmachine en/of droogkast..
De kelderverdieping is bereikbaar via een lift. Daar treft men de gesloten garagebox met elektrische poort, deze wordt verkocht aan 20.000 EUR.

De Residentie Royal Axminster beschikt over een gemeenschappelijke tuin, fietsenberging, afvalberging, ladder, hogedruk reiniger, …

Dit pareltje ligt op loop afstand van Heusden centrum en Delhaize, alle belangrijke invalswegen, winkels en scholen in de onmiddelijke nabijheid.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.
Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in