Gentbrugge

Robiniadreef 65

€ 239 000

Appartement

bar 133 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Instapklaar gelijkvloers appartement met tuin en garage

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Edouard: 0495/11.12.28.

Langs de inkomhal komt u terecht in de lichtrijke leefruimte waar de zon u in de ochtend tegemoetkomt. De aangrenzende keuken met zijn berging beschikken over de nodige voorzieningen om deze ruimtes optimaal te benutten.

U heeft verder de hoofdslaapkamer en een kamer die kan dienen als bureau of als tweede slaapkamer. Beiden kijken uit op het achterliggende terras met de bijhorende tuin (73 m²).

Het appartement bevindt zich in een rustige buurt, heeft een zeer gunstige EPC-waarde (165kWh/m²) en is instapklaar. U kan alles vlot bereiken en bent hier zeer goed gelegen op slechts fietsafstand van het centrum van Gent.

Aan de achterzijde van het gebouw heeft u een eigen garagebox voor uw wagen of fiets(en). Deze wordt samen met het appartement verkocht (€ 25.000,00).

De indeling en de positieve troeven zoals de ruime tuin en de ligging van dit huis zijn ideaal voor starters, alleenstaanden of om te verhuren.

Stel uw vragen en contacteer Edouard voor uw afspraak.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in