Gentbrugge

Appartement

bar 130 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Ruim 3 slaapkamer dakappartement op een toplocatie nabij de Gentbrugse Meersen.


In de Braemkasteelstraat op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen vinden we dit ruim 3 slaapkamer appartement op de bovenste verdieping (130m²). Rustig gelegen doch zeer goed bereikbaar met een rechtstreekse bus/tram verbinding naar het Centrum en vlakbij de E17.

Bij het binnenkomen door de gang merken we direct de lichtrijke maar vooral ruime living op. (40m²) daarnaast bevindt zich de keuken van 12m²; mits een kleine ingreep kan deze ruimte makkelijk omgevormd worden tot een open keuken met leefruimte van maar liefst 52m².
Verder vinden we nog 3 slaapkamers terug (16m², 12m² en 12m²) als eveneens aansluitend daarbij 2 badkamers en 2 toiletten.
Boven dit appartement vinden we nog eens een exclusieve zolderruimte die over de volledige oppervlakte doorloopt; is dit niet genoeg is er nog steeds een garagebox die met het appartement wordt aangekocht (15.000€)

Kortom dit zeer ruim en vooral goed gelegen appartement kan met de nodige opfrissing wel degelijk een parel worden in Gentbrugge. Het gebouw heeft alvast de nodige renovatiewerken ondergaan (gevel is gerestaureerd en er is een nieuw dak geplaatst in 2008) en staat structureel volledig op punt.
Meer info of een bezoek? Contacteer Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be
Meer info Gentbrugse Meersen: https://stad.gent/gentbrugse-meersen


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in