Gent

Appartement

bar 91 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

ENERGIEZUINIG 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT MET GROOT TERRAS ACHTERAAN !


De laatste 2 jaren heeft residentie Blandinus een grondige facelift ondergaan: in 2018 is de voorgevel volledig vernieuwd en geïsoleerd, nieuwe aluminium ramen met hoogrendementsglas 1.1, de inkom hal is aangepakt met een nieuwe vloer, en een nieuwe de condenserende gasketel en boiler zijn geplaatst. In 2019 is de achtergevel aangepakt, nieuwe terassen, nieuwe balustrades en windschermen, alsook de regenafvoer en klokroosters. In 2010 is het dak vernieuwd, conform de huidige wetgeving, als ook de lift.
Binnen kan dit appartement (83 m² + 7,50 m² terrras = 90,50 m²) een grondige opfrisbeurt gebruiken. Het is gelegen op de 2de verdieping met een open uitzicht.
Via de ruime inkomhal kom je binnen in een lichtrijke leefruimte gevolgd door de ingerichte keuken (ijskast, elektrisch kookvuur, dampkap, elektr. oven en gootsteen)
Er is een apart toilet en een badkamer met ligbad en lavabomeubel.
Achteraan het appartement zijn er 2 volwaardige slaapkamers met het vernieuwde terras van 6 meter over de gehele lengte. In de kelder is er een ruime afgesloten berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Dit appartement ligt in centrum Gent, op loopafstand van het station, scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen. Ideaal als investering of voor studerende kinderen! Mobiscore: 9,7 op 10 !!!
Het EPC attest van 201 kWh/m² houdt geen rekening met de nieuwe geïsoleerde gevel, de nieuwe ramen met dubbel glas en ook niet met de nieuwe gasbrander, de huidige EPC waarde ligt momenteel dus lager!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in