Gent

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Neen

Afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en terras op 2 km van centrum Gent.

Dit appartement (97.52m² + 6.98 m² terras = 104.50 m²) bevindt zich op de 1 ste verdieping van de moderne residentie MIRO.

Het appartement heeft een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met aansluitend het zuid gericht terras, een open ingerichte keuken met alle toestellen en vele maatkasten, 2 volwaardige slaapkamers, badkamer (inloopdouche, meubel met 2 lavabo’s, kolomkast, spiegel), een apart toilet met lavabo en een grote praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling, afvallokaal, lift en trap.
Het appartement is afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het appartement is gevloerd met Franse eik (leefruimte, gang en de 2 slaapkamers), enkel tegels in de natte delen.

Dit appartement voldoet aan de huidige bouwvoorschriften, het is dus super geïsoleerd, CV op aardgas, individuele tellers, toilet op regenwater, hoogrendements glas in aluminium profielen.

Residentie MIRO is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Gent Zuid ligt op 2 km, St. Pietersstation op 2.5km. Tram en bus aan de deur.

Troef: U betaalt pas bij het verlijden van de akte, dus geen voorschotten en geen betalingen in voorafgaande schijven. Bij de akte hebt u dus onmiddellijk het genot of de huur, ideaal voor de investeerder.

Kortom: een prachtig, lichtrijk appartement op wandelafstand van Gent centrum in een kleine residentie met maar 6 units. Belangrijk detail: de reeds verkochte units zijn allemaal bewoond door de eigenaars.

Prijzen exclusief registratie en btw.
Voor meer inlichtingen of een bezoek contacteer Marianne 0478/38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in