Gent

Appartement

bar 111 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Modern 2 slaapkamer appartement met terras aan de Dampoort.

Dit lichtrijk en instapklaar appartement is pas 6 jaar oud en is gelegen op de 2de verdieping. Daar het een zeer jong gebouw is, voldoet het appartement aan alle nieuwe en strenge bouwvoorschriften. E-peil: E74 – Epc:101,08 kWh m2/jaar.
Via de inkomhal met toilet kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken (46,35 m2) die rechtstreeks toegang geeft tot het zuid-west georiënteerde terras.
Verder beschikt u over 2 volwaardige slaapkamers (14,60 en 11,70 m2), een badkamer (ligbad/douche, dubbele lavabo in meubel), een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een gemeenschappelijk fietsenberging.
Grote troef: de ligging! Dit appartement ligt op wandelafstand van Gent Dampoort (350m) Gent centrum op 1 km, scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid.
Kortom de perfecte starterswoning of de ideale belegging = voor snelle beslissers !
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in