Gent (9000)

Hundelgemsesteenweg 147

€ 274 480

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Neen

Laatste 2 appartementen op 1 km van Gent centrum

.De appartementen beschikken over 97.52 m² bewoonbare oppervlakte en een terras van 6.98 m². De appartementen worden casco verkocht zodat u zelf nog de vloeren, parket, keuken en badkamer kan kiezen.

Indeling: een lichtrijke leefruimte met toegang tot het terras, een open keuken, gevolgd door een praktische berging, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, en een apart toilet met lavabo. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling, vuilnislokaal, lift en trap.

De appartementen voldoen aan de laatste nieuwe bouwvoorschriften, zijn super geïsoleerd, muren zijn geplakt, vloer is gechapt, ventilatie, sanitaire leidingen, CV op aardgas en de radiatoren zijn geplaatst. Verdere afwerking kan u in eigen regie doen of in samenwerking met de bouwheer.

Residentie MIRO is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Gent Zuid en St. Pietersstation op fietsafstand.

Extra troef: U betaalt pas bij akte, geen voorschotten in voorafgaande schijven. Bij de akte hebt u onmiddellijk het genot of de huur = de ideale belegging!

Kortom: een modern appartement op een topligging, in een kleine residentie = lage syndickosten ! (in totaal maar 2 handelsruimten en 4 appartementen).

Alle prijzen zijn excl. kosten en btw.
Voor meer inlichtingen contacteer Marianne: 0478 38 12 88.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in