Gent (9000)

Hundelgemsesteenweg 147

€ 297 980

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Neen

Moderne luxe appartementen op 2 km van Gent centrum.

Laatste 3 appartementen (94,34m² of 97,52m²) met 14,49 of 6,98 m² mooie terrassen bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping van de nieuwe residentie MIRO. Elk appartement heeft een heel lichtrijke leefruimte, een open keuken, 2 slaapkamers, badkamer (ligbad en/of douche, meubel met 2 lavabo’s), een apart toilet met lavabo en een grote berging. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvallokaal, lift en trap.
Deze appartementen voldoen aan de nieuwe bouwvoorschriften, ze zijn dus super geïsoleerd, aparte CV op aardgas en hebben een hoge kwalitatieve afwerkingsgraad. De keuken, badkamermeubel, vloeren en/of parket kan u zelf nog kiezen met een groot budget.
De residentie is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Gent Zuid ligt op 2 km, St. Pietersstation op 2.5km.
Extra troef: de oplevering is voorzien in het najaar 2017. U betaalt 100% bij de oplevering/akte, dus geen voorschotten en niet in voorafgaande schijven. Bij de akte hebt u dus onmiddellijk het genot of de huur. Ook een ideale belegging.
Kortom: een prachtig, modern appartement op een topligging, in een kleine residentie, resultaat: lage syndickosten, dus voor de snelle beslissers!
Alle prijzen zijn excl. kosten en btw. Voor meer inlichtingen contacteer Marianne 09/2741561

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in