Ganshoren

Appartement

bar 97 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Prachtig gerenoveerd appartement net naast het Elisabeth Park

Contactpersoon Floris: 0476 330 322. Dit prachtig gerenoveerde appartement is een ware oogstreling en beschikt over 2 verdiepingen.

U komt binnen langs een beveiligde deur in de woonkamer die aansluit bij de eetplaats en de open keuken. Net buiten de inkom is er een aparte berging die bij het appartement hoort. Alles is voorzien van LED-verlichting, de meest moderne technieken en keukentoestellen van hoge kwaliteit. Via de eetkamer wandelt men verder langs een hal met een apart toilet en een technische ruimte met opbergmogelijkheden. De hal gaat over in een mooi afgewerkte trap die u begeleidt naar een benedengrondse verdieping.

Daar vinden we 2 gedetailleerde slaapkamers met ingemaakte kasten en ruime opbergmogelijkheden. Een perfect onderhouden badkamer heeft douchemogelijkheden, een ligbad en een design-lavabo. Het geheel is maniakaal onderhouden. U komt binnen en hebt meteen het gevoel dat het appartement nog niet bewoond is geweest. Verwen uw ogen en maak een afspraak via floris@cornelis-partners.be of 0476 330 322


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in