Destelbergen

Panhuisstraat 24 Bus 0101

€ 499 000

Appartement

bar 181 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Laatste luxe appartement met 2 terrassen

Laatste luxe appartement met 2 terrassen en een balkon aan de Schelde.
Dit zeer ruime appartement (181m²) met 3 slaapkamers maakt deel uit van een luxe villa met maar 5 wooneenheden en ligt in een mooi aangelegd privé domein.
Het appartement beschikt op de eerste verdieping over een inkomhal, toilet met lavabo, lichtrijke living met balkon, een open luxekeuken met terras (6m2) en een berging. Op de 2de verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers (21.35, 13.18 en 13.30 m²- één slaapkamer met een terras van 9.27 m²) 2 badkamers (één met ligbad en één met douche) en een privé zolder.
Dit appartement is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen, parket Franse eik, volle keramische tegels, volle deuren, ventilatiesysteem D,...enz.
Extra troef: een privé kelder (8.94m²) is inbegrepen in de prijs!
Verder geniet u ook van de prachtige aangelegde gemeenschappelijke tuin, ontworpen door tuinarchitect Jeroen De Wulf, een fietsenberging en een vuilnisberging.
De residentie ligt in een oase van groen en rust, op 50 meter van de Schelde dijk (dichtbij het Schipperhuisje) op 2.5 km van station Gent Dampoort, en op 5 km van Gent centrum en is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Alle prijzen zijn excl. kosten en btw.
Neem een kijkje op www.ledebeek.be voor nog meer informatie en de plannen.
Voor meer inlichtingen contacteer Marianne 09/2741561


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in