Destelbergen

Panhuisstraat 24 Bus 0102

€ 499 040

Appartement

bar 181 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

LAATSTE DUPLEX APPARTEMENT!

LAATSTE duplex appartement met 2 terrassen en een balkon aan de Schelde.
Deze grote duplex (181m²) met 3 slaapkamers maakt deel uit van een luxe villa met maar 5 wooneenheden (reeds 4 appartementen verkocht!) en ligt in een mooi aangelegd privé domein. Neem snel een kijkje op www.ledebeek.be voor nog meer informatie en de plannen.
Het appartement beschikt op de eerste verdieping over een inkomhal, toilet met lavabo, lichtrijke living met balkon, groen uitzicht en grote raampartijen, een open luxekeuken met terras (6m2) en een berging. Op de 2de verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers (21.35, 13.18 en 13.30 m²- één slaapkamer met een terras van 9.27 m²) en 2 badkamers (één met ligbad en één met douche)
Dit appartement is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen, parket Franse eik, volle keramische tegels, volle deuren, ventilatiesysteem D,...enz.
Extra troef: een privé berging in de kelder (8.94m²) is inbegrepen in de prijs! Er is nog mogelijkheid tot het aankopen van bovengrondse autostaanplaatsen binnen het domein.
Verder geniet u ook van de prachtige aangelegde gemeenschappelijke tuin, ontworpen door tuinarchitect Jeroen De Wulf, een fietsenberging en een vuilnisberging.
De residentie ligt in een oase van groen en rust, op 50 meter van de Schelde dijk (dichtbij het Schipperhuisje) op 2.5 km van station Gent Dampoort, en op 5 km van Gent centrum en is vlot bereikbaar door de R4 rond Gent, de E40 en E17. Alle prijzen zijn excl. kosten en btw.
Voor meer inlichtingen contacteer Marianne 09/2741561


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in