Beveren-Waas

Appartement

bar 92 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Zéér goed onderhouden appartement met veel lichtinval en ruim dakterras en garage

Indeling: De ruime inkom-/nachthal is centraal gelegen en biedt toegang tot alle kamers van het appartement. U vindt er een ruime living met veel lichtinval en een haardcassette van Flam, die ’s avonds voor extra gezelligheid kan zorgen. De keuken, die in 2016 werd gerenoveerd, is praktisch ingericht met nieuwe toestellen: ijskast, diepvries, vaatwasser, oven, vitro-keramische kookplaat en dampkap. De keuken is voldoende ruim om er een tafel te plaatsen en beschikt eveneens over een ingebouwd terrasje en terrasberging. Verder vindt u een apart toilet, een badkamer met lavabokast en een ligbad voorzien van een douchescherm. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een 3de kamer kan ingericht worden als slaapkamer, bureau en/of berging/wasplaats. Het zéér ruim dakterras, dat in 2016 werd vernieuwd met epdm folie, in bangkirai biedt voldoende privacy, daar het goed afgesloten is en u van aan de straatzijden niet zichtbaar bent. Wilt u in alle rust genieten van de zon, dan kan dit zeker op dit terras. Ruimte zat voor het plaatsen van een volledige tuinset en een aantal ligstoelen.

Mogelijkheid tot bijkomende aankoop van 1 of 2 gesloten garageboxen in achterliggend garagecomplex aan de prijs van 17.500 EUR per garagebox. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging.

De vloer in de keuken, de hall en het toilet is vernieuwd en aangepast aan de hedendaagse stijl. Een likje verf en een grote parasol met enkele ligzetels voor op terras en u maakt er een gezellige thuis van.

Dit appartement is heel goed gelegen in een zijstraat van de N70, weg van de drukte maar toch een vlotte bereikbaarheid van zowel Antwerpen als Gent. Parkeerproblemen kent u er nooit. In de buurt vindt u winkels en openbaar vervoer.

Centrale verwarming op aardgas
Nagenoeg géén gemeenschappelijke kosten.
Onmiddellijk beschikbaar

Bent u op zoek naar een gezellig en onderhoudsvriendelijk appartement, neem dan zo snel mogelijk contact op met Michèle 03/750 33 06. Wacht niet, vraag vandaag nog uw bezoek aan. Een echte topper aan deze prijs!!!
Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in