Antwerpen

Boerhaavestraat 57 1

€ 159 000

Appartement

bar 1 387 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Centraal gelegen instapklaar 2 slaapkamer appartement met terras!

Dit instapklaar twee slaapkamer appartement (82m2) is centraal gelegen aan de rand van Antwerpen centrum, in de onmiddellijke omgeving van winkels, scholen, openbaar vervoer, opritten autostrade, ….

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, bestaat uit een inkomhal met ingemaakte kasten. Via deze inkomhal komt u in de ruime leefruimte (29m2) met aansluitend de ingerichte keuken.

Er zijn twee ruime slaapkamers (10m2 en 15m2) die beiden uitgeven op het terras (6,5m2). Deze is gelegen aan de rustige achterzijde van het gebouw. De badkamer heeft een enkele lavabo, ligbad met douchegordijn en ruimte voor de was- en droogmachine. Het toilet is apart. In de kelder is er nog een aparte kelderberging voor eventuele stockage.

Het appartement is momenteel verhuurd aan 650€ + kosten. Het rendement bedraagt 4,3%!

Troeven: zeer centrale ligging, EPC 181 Kwh, dubbel glas, ruime slaapkamers, terras aan rustige achterzijde, gerenoveerd gebouw, comforme elektrische installatie (geldig tot 2041), onmiddellijke verhuur aan gunstig rendement 4,3%!

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of kom je graag ter plaatse eens kijken? Bel Dries op 0470/107217


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in