Antwerpen

Appartement

bar 1 025 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Ruim en lichtrijk 2 slaapkamer appartement

Dit instapklaar twee slaapkamer appartement (90m2) is gelegen in de Tentoonstellingswijk in Antwerpen, in de onmiddellijke omgeving van winkels, openbaar vervoer, opritten autostrade, ….

Via de inkomhal met ingemaakte kasten komt u in de ruime leefruimte (30m2) met aansluitend de open ingerichte keuken met keukentoog. Naast de recent vernieuwde keuken bevindt zich een extra bergruimte.

Er zijn twee ruime slaapkamers (11m2 en 17m2) die beiden uitgeven op een fijn zonnig terras (6m2). De badkamer heeft een enkele lavabo, ligbad en ruimte voor de was- en droogmachine. Daarnaast is er een apart toilet.

Troeven: zeer centrale ligging, perfect onderhouden, gunstig EPC 152Kwh, dubbel glas, conforme elektrische installatie, ruime slaapkamers met aansluitend zonneterras, ideaal voor eigen bewoning of gegarandeerde verhuur (geschatte huuropbrengst €825 + kosten/ bruto rendement 4,97%).

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of kom je graag ter plaatse eens kijken? Bel Dries op 0470/10 72 17


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in