Antwerpen

Breughelstraat 27

€ 598 000

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Neen

Unieke LOFT afgewerkt met kwaliteitsmaterialen op 245 m²

Deze parel is gelegen in een oude kruidenfabriek met een oppervlakte van 235m² en een terras van 10m²! Deze loft is afgewerkt in 2011 met luxe materialen en vele maatkasten.
Indeling: ruime inkom met vestiaire kasten, een apart toilet en lavabo, een grote leefruimte met modulaire kasten en een bio haard, een super geïnstalleerde keuken (inductie kookvuur met dampkap, combi warme lucht-stoom-grill oven, combi-microwave-warme lucht-grill, Amerikaanse frigo, extra drankenfrigo, dubbele gootsteen, vaatwas, werkblad in Corian)
Drie ingebouwde bureaus met ladenblokken, 2 mooie slaapkamers (één met ingebouwd kasten), een lichtrijke badkamer (ligbad, douche, meubel met 2 lavabo’s en een 2de toilet, wastafel ook in Corian) en een grote praktische berging. De overloop is 16 m lang en beschikt over de gehele lengte ook over ingebouwde kasten.
Vanuit de living met grote raampartijen geniet u van veel lichtinval en hebt u rechtstreeks toegang tot het gezellige terras met totale privacy.
Inclusief op het gelijkvloer een privé kelder, gemeenschappelijke fietsenstalling en een extra gemeenschappelijk terras waar er vele cocktails genuttigd kunnen worden.
Troeven: vloerverwarming op aardgas, overal dubbel glas, elektriciteit conform, vele maatkasten, luxueuze materialen, inclusief alle verlichting en rolgordijnen. Kortom: perfect instap klaar op een topligging aan het Stadspark in Antwerpen!!!
Mogelijkheid tot de aankoop van een overdekte autostaanplaats, voorzien van een stopcontact om uw hybride of fiets op te laden: 35.000 EUR.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Marianne: 0478 38 12 88

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in