Aalter

Appartement

bar 191 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

LUXE loft 120m² met tuin 50m² en garage 21m²

Kom wonen in een architecturaal pareltje met maar liefst 191m² nuttige vloeroppervlakte!
Deze unieke, gelijkvloerse loft is gelegen in een prachtig gebouw met ‘een ziel’, op 200m van de markt! Dit project overstijgt op alle vlakken het normale. Een oud industrieel gebouw werd omgetoverd tot een modern geheel, met industriële look. Deze kleinschalige residentie bevat 3 luxe-lofts.
Deze loft is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals vloerverwarming, een keukeneiland in messing, uitgevoerd in FENIX NTA, Keukentoestellen van de toplijn van ATAG met 8 jaar fabrieksgarantie, douchewand in mortex, lavabo in corian, gepolierde betonvloer, parket in de slaapkamers.
De verlichting in de ganse loft is van Delta Light, Wever en Ducré en Modular, vermaarde Belgische fabrikanten van designverlichting. Deze zijn allen inbegrepen in de prijs! Alle ramen zijn vervaardigd uit hoogwaardige alu- profielen. Zo heeft elke slaapkamer via haar eigen schuifraam toegang tot het terras en de tuin. Er zijn 2 slaapkamers, een was en bergruimte.
De absolute troef is de privatieve, volledig aangelegde tuin van 50m². De garage (21m²) heeft rechtstreeks toegang in de tuin en het appartement.
Deze luxe loft wordt volledig instapklaar en geschilderd afgeleverd!
De vermelde prijs is een indicatieprijs. Kom vrijblijvend langs op onze bezoekdag en word eigenaar van deze unieke woonst! Bel Fleur 0495/18 21 61


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in