Aalst

Appartement

bar 98 m²
bar 2
bar Ja
bar Neen

Instapklaar app. met garage

De residentie ’t Haantje 2 is gelegen aan de Hopmarkt 10 te Aalst. Deze uitzonderlijke plaats behoeft uiteraard geen nadere situering, we bevinden ons a.h.w. in het kloppend hart van de stad, op een boogscheut van de Grote Markt. Vlakbij situeren zich alle centraal stedelijke diensten, stadhuis, winkelgebeuren, cultureel centrum, scholen, openbaar vervoer enz.
Voor info en/of bezichtiging contacteer Gregory (0474) 75 46 32 – g_beelaert@msn.com

De privé garage in de ondergrondse parking is zeer gemakkelijk bereikbaar door het verkeerspatroon van Aalst zelf (toegangs- en uitvalswegen naar alle hoeken van ons land, vlakbij de autosnelweg E40).

Het appartement beschikt over een ruime hal waarin de nodige muurvlakken en plaats is voorzien voor een vestiairekast. De hal geeft zowel uit op “de leefruimten” (ruime living en keuken), “de nachtgedeelten” (slaapkamer(s) en badkamer) als “de dienstruimten” (berging en aparte WC).

Uiteraard beschikt het appartement over de nodige luxe zoals een videofoon, kabel televisie, ramen en deuren uitgevoerd in gelakt hout (harde tropische houtsoort met zeer lange levensduur), ramen voorzien van kip en draai-type en natuurlijk met dubbele isolerende beglazing van excellente kwaliteit. Individuele centrale verwarmingsinstallatie op aardgas met aparte tellers ook voor water en elektriciteit.

De ingerichte keuken beschikt o.a. over een kolomkast, voldoende onder- en bovenkasten voorzien van de nodige verstelbare legplanken en laden, geïntegreerde toestellen: dubbele spoelbak, vitro keramische kookplaat, oven, frigo, dampkap, vaatwas,…

De badkamer is ingericht met een wandmeubel met dubbele lavabo en douche.

Het zeer goed onderhouden appartement op de tweede verdieping (van drie) van 96m² met 1 slaapkamer (maar uitbreiding naar 2 slaapkamers geen enkel probleem, want was vroeger zo) heeft een kadastraal inkomen van 1.026,00€ en werd gebouwd in 1996.
Het energieprestatiecertificaat bevat een waarde van 145 kWh/m² hetwelk tot de categorie nieuwbouw behoort!
De elektriciteitskeuring is conform en bevat geen enkele inbreuk.

Voor info en/of bezichtiging contacteer Gregory (0474) 75 46 32 – g_beelaert@msn.comBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in