Evergem

Woning

bar 280 m²
bar 4
bar Ja
bar Neen

Rustig gelegen, energiezuinige gezinswoning.

Bent u op zoek naar een recente, goed onderhouden woning? Deze ideale gezinswoning is bovendien ook energiezuinig! (EPC-waarde 166 kWh/m²)
Via een ruime inkomhal komt u binnen in de lichtrijke leefruimte. De keuken is uitgeruste met alle nodige comfort en een eethoek. Aansluitend is er een praktische bergplaats. Naast deze bergplaats is er een polyvalente ruimte, ideaal te gebruiken als bureau, wasruimte, hobbyruimte, …
Deze woning telt 3 volwaardige slaapkamers (foto’s volgen). De ruime badkamer is ingericht met een grote inloopdouche, een badkamermeubel en een toilet.
Extra troeven: 2 autostaanplaatsen voor de deur (1 carport), een volledig omheinde tuin en indien gewenst kunnen verschillende meubels en gordijnen overgenomen worden aan een spotprijsje! Deze woning is bovendien ook uitgerust met een ontkalker, een centraal stofzuigsysteem en een waterpomp!
Deze woning wordt verwarmd door centrale verwarming op gas. Alle ramen hebben dubbel glas en rolluiken! Elektriciteit: dag en nachttarief!
Wenst u verdere informatie of een bezoek? Contacteer Fleur 0495/18 21 61


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in