Gent

Plotersgracht 41

€ 3 000

Winkelruimte

bar 83 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Karaktervol handelspand in hartje Paterhol

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Meer informatie vindt u op onze site www.cornelis-partners.be!

Een karaktervolle handelspand met een typisch Vlaams interieur. Het pand is gelegen in het hartje van Patershol. Het Patershol is een oude wijk in het historische centrum van de Belgische stad Gent. Het gebied is ongeveer 4,5 ha groot en telt een gesloten stratenpatroon dat het uit de middeleeuwen heeft bewaard. De wijk wordt door de Geldmunt, de Lange Steenstraat, de Grauwpoort, het Sluizeken, Oudburg en de Kraanlei begrensd. De Leie vormt een natuurlijke grens met de rest van het oude stadscentrum. De wijk huisvest tegenwoordig veel kleine cafés en restaurantjes. Aan het Kaatsspelplein 8 is er ook een ontmoetingscentrum voor senioren met het predicaat "open huis voor 55-plussers, 't Pratershol" (bewust geschreven met een r tussen de p en de a). In de wijk bevindt zich het Caermersklooster en het Huis van Alijn. Het Patershol en de omgeving werden in 1981 beschermd als stadsgezicht.

Op het eerste verdiep hebt u de keuken en een stockageruimte voor voeding en drank. De zaal is geschikt voor 50 man. De onroerende voorheffing is voor de huurder. Voor een bezoek bel naar Laurent op 0492084574.


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in