Gent

Winkelruimte

bar 91 m²
bar Neen
bar Neen
bar Neen

Een handelshuis met woonst te huur hartje Gent.

Een handelshuis met woonst te huur hartje Gent. De handelsruimte heeft een oppervlakte van 29 m2. Onder de handelsruimte is er een droge kelder (30 m2) met grote frigo om voedingswaren koel te houden.

Aan de achterkant hebt u de keuken die volledig is geïnstalleerd en ook de living. Op het eerste verdiep is er nog een kleine living en een slaapkamer. Plus nog een kleine badkamer met toilet.

Op het tweede hebt u twee slaapkamers en het derde verdiep een bureauruimte met een slaapkamer.

De woning is geïnstalleerd met dubbele beglazing en centrale verwarming

Ideaal om een handelszaak te starten.

Het Patershol is een oude wijk in het historische centrum van de Belgische stad Gent. Het gebied is ongeveer 4,5 ha groot en telt een gesloten stratenpatroon dat het uit de middeleeuwen heeft bewaard. De wijk wordt door de Geldmunt, de Lange Steenstraat, de Grauwpoort, het Sluizeken, Oudburg en de Kraanlei begrensd. De Leie vormt een natuurlijke grens met de rest van het oude stadscentrum. De wijk huisvest tegenwoordig veel kleine gezellige cafés en restaurantjes. Aan het Kaatsspelplein 8 is er ook een ontmoetingscentrum voor senioren met het predicaat "open huis voor 55-plussers, 't Pratershol" (bewust geschreven met een r tussen de p en de a). In de wijk bevindt zich het Caermersklooster en het Huis van Alijn. Het Patershol en de omgeving werden in 1981 beschermd als stadsgezicht.

Dit pand komt vrij op 05/05/2020.

Voor interesse bel naar Laurent op het nummer 0492084574


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in