Sint-Martens-Latem

Villa

bar 2 100 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Ruime solide afgewerkte villa te Sint-Martens-Latem

''Deze zeer ruime, solide villa afgewerkt met de beste materialen en voorzien van alle modern comfort situeert zich vlakbij het centrum van Sint-Martens-Latem. Ondanks de nabijheid van het centrum is de woning toch zeer rustig gelegen en omringd door groen. Door de grote garage, zeer ruime wijnkelder en grote open zolder zijn de indelingsmogelijkheden legio. De open woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het bureau maken het geheel af en maken van deze villa een must voor liefhebbers van een ruime woning die licht en openheid ademt. Via de statige dubbele voordeur komt u binnen in een lichtrijke hal met vestiaire. Vanuit de hal kan u naar het toilet, de woonkamer of het bureau. Dankzij de structuur van de woning is de woonkamer zeer groot en volledig open. Via dubbele openslaande binnendeuren gaat u naar het bureau dat plaats biedt aan 2 personen. Deze kan eventueel ook ingericht worden als gezellige televisieruimte. Via de circulatiezone van de woonkamer kan u ook de gang naar de 2 slaapkamers op het gelijkvloers betreden. Deze gang is voldoende breed en er dus op voorzien om ook als dressing gebruikt te worden. De 2 ruime slaapkamers bieden door hun grote ramen uitzicht op de tuin en hebben elk een en-suite badkamer waarvan er een voorzien is van een ligbad. Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt zich de keuken met toegangsdeur naar het terras. De keuken is ruim, modern en voorzien van alle modern comfort. Aangrenzend aan de keuken is nog een polyvalente ruimte die u kan inrichten als voorraadkast. Dankzij het overvloedige natuurlijk licht biedt deze ruimte ook andere mogelijkheden zoals bureau of hobbyruimte. Via de keuken kan u verder ook nog de brede trap naar de kelder of de vaste trap naar de zolder betreden. De kelder is voldoende ruim om voor verschillende doeleinden tegelijk te dienen. Er is genoeg plaats om zowel een bergruimte als wijnkelder en hobbyruimte in te voorzien. De zolder loopt over de gehele villa en is bijgevolg ook bijzonder ruim. Een statige oprit loopt rechts naast het huis naar een ruime losstaande dubbele garage. In de grote achtertuin geniet u van een beschut terras.Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime woonst op een toplocatie. ABSOLUTE TOPPER.

Via de keuken kan u verder ook nog de brede trap naar de kelder of de vaste trap naar de zolder betreden. De kelder is voldoende ruim om voor verschillende doeleinden tegelijk te dienen. Er is genoeg plaats om zowel een bergruimte als wijnkelder en hobbyruimte in te voorzien. De zolder loopt over de gehele villa en is bijgevolg ook bijzonder ruim. U kan deze ruimte indelen naar believen en er kunnen gerust nog 3 à 4 ruime slaapkamers of een minibioscoop in gehuisvest worden.

Een statige oprit loopt rechts naast het huis naar een ruime losstaande garage. In de grote achtertuin geniet u van een beschut terras.

Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime woonst op een toplocatie en voldoende flexibiliteit wenst om het interieur volledig naar eigen hand te zetten.

Voor meer info of een bezoek, contacteer Randy op het nummer 0479/99.99.90


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in