Oudenaarde

Desiré Waelkensstraat 60 Bus 02.04 app

€ 29

Service Flat

bar Neen
bar 1
bar Neen
bar Neen

Erkende assistentieflat in groene omgeving vlakbij Oudenaarde centrum!

Deze prachtig afgewerkte assistentieflat is voorzien van alle modern comfort en vinden we terug op een boogscheut van de Grote Markt van Oudenaarde. Winkels, scholen, stadscentrum, openbaar vervoer, … liggen op wandelafstand. De flats zijn afgewerkt met zeer kwalitatieve en hoogwaardige materialen voor een maximum aan wooncomfort!
Indeling: inkomhal, lichtrijke eet- en leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, badkamer met ruime inloopdouche en de slaapkamer. Tot slot is er ook steeds een aangenaam terras aanwezig!
De assistentieflats liggen in de erkende zorgresidentie “Keizerhof”. De residentie heeft een eigen restaurant, polyvalente zaal, wellness en tal van andere faciliteiten die beschikbaar zijn voor de bewoner!
TROEVEN: Maximum aan wooncomfort, veilig wonen (woonassistentie steeds bereikbaar, innovatief oproepsysteem, rolstoeltoegankelijk, familiale sfeer in de residentie, afwerking met hoogwaardige materialen, groene en rustige omgeving, op wandelafstand van Oudenaarde centrum, …
Basishuurprijs €29/dag, zorgkosten bedragen € 16/dag.
Twijfel niet langer en contacteer ons via 0492/94.55.98 voor meer informatie en vrijblijvend plaatsbezoek!U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in