Sint-Lievens-Houtem

Horeca

bar Neen
bar Neen
bar Neen
bar Neen

VOLLEDIGE UITGERUSTE EN INSTAPKLARE BRASSERIE

TE HUUR: VOLLEDIGE UITGERUSTE EN INSTAPKLARE BRASSERIE - CENTRUM ST LIEVENS HOUTEM
Voor bezoek of meer info contacteer Randy Remue via 0479 99 99 90. In het bruisende St Lievens Houtem, vlakbij de centrale grote markt, treffen we de Edgard Tinelstraat.
Op huisnummer 13 bevindt zich een prachtige instapklare Brasserie, die voorzien is van een volledige inrichting, zodat een onmiddellijke opening mogelijk is.
De ruime verbruikers zaal biedt plaats aan circa 70 mensen. Met zijn warme cottagestyle inrichting en gezellige openhaard is dit een prachtig kader om iets lekkers te verorberen.
De keuken is volledig uitgerust met de beste professionele materialen op de markt, alles is dan ook van en ingericht door High End levercier METOS. Gaande van ingebouwde frituren, grillplaten, bakplaten, gasbekken, oven en zelf een compleet geautomatiseerde STEAMER is aanwezig. Verder is er een industriële vaatwasstraat beschikbaar. De selectie van kandidaathuurder zal verlopen op basis van kennis, kwaliteit en kookkunst. De eigenaar staat volledig open om een financieelplan en plan van aanpak te bespreken, de huurprijs zal hier onderdeel van uitmaken.


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in