Merelbeke

Hundelgemsesteenweg 101 Bus 201

€ 1 500

Appartement

bar Neen
bar 3
bar Ja
bar Neen

Luxueus appartement met terras en 2 garage boxen op de Flora.

Dit 4 jaar jonge LUXE appartement is gelegen op de 2de verdieping met een oppervlakte van 130.87 m² en een mooi Z-O gericht terras van 17,20 m²! Het maakt deel uit van de residentie Withof met een moderne architectuur en hoge afwerkingsgraad.
Indeling: inkomhal met maatkasten, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke leefruimte (parket) met een super geïnstalleerde keuken (Miele toestellen-werkblad in composiet), een praktische berging, 2 volwaardige slaapkamers met maatkasten en parket, 1 grote dressing en 2 badkamers.
Vanuit de living met grote raampartijen (elektrische lamellen en zonnescreens) geniet u van veel lichtinval en hebt u rechtstreeks toegang tot het grote terras. Dit appartement wordt verhuurd met alle gordijnen/lamellen, LED verlichting in alle plaatsen, Amerikaanse frigo, wasmachine, droogkast, waterverzachter, … enz.
Verder beschikt u over 2 afgesloten ondergrondse garages met een reserve frigo, kasten, en rekken, gemeensch. fietsenstalling en - vuilnisberging.
Dit energie zuinig appartement (Epc: 119,33 – E-Peil: 76) is met TOP materialen afgewerkt, is 100% instapklaar en perfect gelegen: 3.5 km naar UZ Gent, 5 km naar Gent-centrum of St.Pietersstation en 1.5 km naar het opritten complex R4, E40 en E17. Het Liedemeerspark, scholen en winkels op wandelafstand.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88
U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in