Melle

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Neen

2 slaapkamer appartement met uniek terras en 1 autostaanplaatsen

Dit 5 jaar jonge appartement is gelegen op het gelijkvloer met een oppervlakte van 116,40m² en een groot terras van 63m²!!! Het maakt deel uit van een kleine blok met maar 4 wooneenheden zonder lift, zodat de syndic kosten laag gehouden wordt (15€/m)
Het appartement bestaat uit een inkom hal met apart toilet en lavabo, een leefruimte met een open geïnstalleerde keuken (kookvuur en vaatwas Smeg, oven, dampkap, ijskast, dubbele gootsteen) 2 grote bergingen , 2 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche en een meubel met 2 lavabo’s.
Vanuit de living met grote raampartijen geniet u van veel lichtinval en hebt u rechtstreeks toegang tot het unieke zuid gerichte terras met totale privacy, waarvan u rechtstreeks doorgang hebt naar uw autostaanplaats die inbegrepen is in de prijs!
Dit appartement voldoet aan de laatste normen: EPB 83, aluminium ramen met geluidsisolerende dubbel glas, CV op aardgas waardoor u maar een laag energieverbruik hebt. Kortom, perfect instap klaar en goed gelegen: dichtbij alle belangrijke invalswegen (R4, E17 en E40) treinstation Merelbeke, scholen en winkels op 500m. Huurprijs € 825 + € 15 gem kosten / maand!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Charlotte 0472/65.98.66U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in