Gent

Appartement

bar 62 m²
bar 1
bar Neen
bar Ja

Korte termijn verhuur: studio met terras en kleder.

TOPLIGGING: VRIJDAGMARKT – GENT - MOBISCORE: 9,6/10!
Voor wie geen maanden op hotel wil leven, maar liever tijdelijk in een mooie, ruime en gezellige studio wil wonen, is dit de ideale oplossing!

Deze studio met terras (62 m²) en kelder kan gehuurd worden voor een korte periode. Hij ligt midden in een oase van groen en rust EN toch midden in het bruisende stadscentrum.

Via de inkomhall met vestiaire kast en toilet met lavabo komt u binnen in een
lichtrijke leefruimte met open keuken (dubbele gootsteen, keramisch kookvuur, dampkap, combi elektrische/microwave oven en ijskast met diepvriesvak). Via de grote raampartijen hebt u toegang tot het ruime terras. Verder hebt u een mooie badkamer met ligbad/douche, lavabo in meubel en een praktische berging met waterverzachter.
De studio is deels bemeubeld met een opplooibare bed-kast met kleerkast, de tafel met de 4 zitjes, de grote spiegel in de gang, de overgordijnen en een grote privé kelder. Verder kan u nog genieten van de mooie aangelegde binnentuin, de gemeenschappelijk fietsenbergingen, vuilnisbergingen en camerabewaking!

Door de individuele CV op aardgas, dubbel glas HR+ en de goede isolatie normen hebben we hier een E-peil van 51 en een EPC-attest van 75,74 kWh m2/jaar. Kortweg: een zeer energiezuinige studio die onmiddellijk beschikbaar is.

Voor meer info of een bezoek aan dit unieke project, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.

U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in