Berchem

Appartement

bar Neen
bar 2
bar Ja
bar Neen

Twee gerenoveerde appartementen te Berchem-Pulhof!

Deze tot in de puntjes gerenoveerde twee slaapkamer appartementen bevinden zich in het gegeerde residentiële Berchem-Pulhof, in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels, café’s en restaurants en uiterst gemakkelijke ontsluiting via verschillende toegangswegen.

De appartementen maken onderdeel uit van een een kleinschalige residentie en bestaan uit een grote leefruimte (30m2) met open ingerichte keuken (7m2).

Via de gang kom je in het apart toilet en de twee slaapkamers (12m2 & 8m2). De grote slaapkamer heeft een en-suite badkamer met inloopdouche. Aan de achterzijde van elk appartement is een berging gelegen met aansluiting voor wasmachine- en droogkast. Verder beschikt elk appartement ook over een ruime kelderberging en is er een mogelijkheid om een garagebox te huren.

De appartementen zijn beschikbaar per 01 september 2020.

Troeven: TOP ligging, rustige straat, ideaal voor starters, volledig vernieuwd, geschilderd, dubbel glas, videofonie, beveiligde toegangsdeur, parketvloeren, EPC 252,…

Huurprijs: appartement gelijkvloers: 875€ + 15€ gemeenschappelijke kosten, appartement 2de verdieping: €895 + €15 gemeenschappelijke kosten. Garagebox: €80

Graag een bezoek ter plaatse? Bel Dries op 0470/107217


U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in