Sint-Amandsberg

Kunstenaarstraat 79

€ 259 000

Woning

bar 65 m²
bar 4
bar Neen
bar Neen

Volledig vernieuwde gezinswoning met 4 slaapkamers te Sint-Amandsberg!

Het eerste bezoekmoment zal doorgaan aanstaande woensdag 16/08/’17 na telefonische afspraak met Alex op het nummer 0487.410.892!

In 2013 heeft deze lichtrijke gezinswoning een totaal renovatie ondergaan, wat er vandaag voor zorgt dat deze ideaal geschikt is voor iemand die op zoek is naar een instapklare woning zonder werk aan.
Bij het binnenkomen bevinden we ons in de ruime living (30m²) die direct toegang geeft tot de lichtrijke keuken(20m²) die voorzien is van al het nodige comfort die men de dag van vandaag kan verwachten en eveneens nog lopende garantie. Achter de keuken vinden we nog een overdekte buitenruimte (5m²) die makkelijke terug open kan, maar ook een bergruimte waar we het gelijkvloers toilet terugvinden. In totaliteit beschikt de woning over 4 slaapkamers, (14m², 14m² en 15m² ) waarvan 1 op de zolderruimte die beschikbaar is met een vaste trap van 22m². Op de 1ste verdieping vinden we ook nog de ruime badkamer die over een lavabo/doucheruimte alsook toilet beschikt. Kortom met zijn 165m² bewoonbare oppervlakte is er genoeg ruimte om van deze woning een thuis te maken vanaf u de sleutel ontvangt dit vooral in de combinatie met de vlot bereikbare doch rustige ligging. Voor meer informatie of een bezoek; contacteer Alex Casteels op 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be
165m² bewoonbare oppervlakte – CV op aardgas – Dubbele beglazing – 4 slaapkamers.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in