Ename

Sint-Laurentiusstraat 64

€ 290 000

Woning

bar 1 245 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

HOB met hangar, ideaal voor zelfstandige

Deze kwaliteitsvolle en ruime half open bebouwing is gelegen in een aangename en rustige straat van Ename en biedt tal van mogelijkheden. De woning omvat een inkomhal met marmeren trap, een royale living (±50m²) met veel lichtinval, een ruime plaats (±25 m²) die dienst kan doen als 2de eetplaats of bureel, een ruime keuken, douche, toilet, een veranda en een aangrenzende ruimte die dienst kan doen als 2de keuken, bureel of kabinet. Via de marmeren trap komen we op de 1ste verdieping met 4 ruime kamers en een badkamer met ligbad, toilet en douche.
Langs de lange oprit begeven we ons naar het terras en het bijkomend deel van het perceel dat zich achter een grote ijzeren poort bevindt. Dit gedeelte bevat een ruim open stuk grond, een garage, een opslagplaats of werkplaats van ongeveer 275m², en stallingen.
De woning is direct beschikbaar, bevindt zich nabij een beenhouwer, bakker, grootwarenhuis, school en openbaar vervoer en heeft een vlotte verbinding met de N60.
Na een opfrisbeurt zal dit een uiterst gezellige en comfortabele woning zijn waar je wonen met werken kan combineren.
Uiterst geschikt voor een groot gezin, vrij beroep of zelfstandige met nood aan bureelruimte, parking, werkplaats of opslagruimte. Mis deze kans niet indien u op zoek bent naar extra ruimte !!! Bel voor een afspraak naar Xenia
0478/ 49 53 10


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in